Person som meckar med bil i garage
Tomt garage
Verksamhet i garage
Garage med inredning

Hyra garage i Västerås

Söker du garage i Västerås med omnejd? Hos oss kan du hyra uppvärmda och ventilerade garage för både hobby och verksamhet.

Långängskrogen 10, 721 32 Västerås
Karta och vägbeskrivning
Digital rundvandring

Våra garage och priser

Olika storlekar att välja på

Vi har garageutrymmen i flera olika storlekar – standard är 20, 25 och 30 kvadratmeter. Dessa kan kombineras för att få ännu större yta. 

Alla är uppvärmda och ventilerade samt utrustade med en egen takskjutport och både en- och trefas uttag. Du betalar bara för den el du själv förbrukar.

Plats för både hobby och företag

Hos oss finns fordonsentusiaster som prioriterar säkerhet, hobbymeckare med bilar, båtbyggare som behöver en verkstad eller replokal för rockband. 

Här finns även mängd företag som använder utrymmet för både lager, verkstad och kontor.  Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd

 

Säkerheten framför allt

För att dina grejer ska vara skyddade mot stöld är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. Grinden styrs av ett system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Kom och gå som du vill

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt garage precis när du vill. Du har tillgång till ditt utrymme dygnet runt, samt ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett.

Inred efter dina behov

Väggarna är isolerade och gipsklädda och det är helt okej att måla om, inreda med hyllor och förvaring för dina verktyg. Bara du städar upp efter dig innan utflyttning. Ett undantag är så kallade “heta arbeten” och förvaring av gastuber.

Lätt att tvätta  

För att underlätta för dig som kund har vi installerat en enklare spolplatta med tillhörande oljeavskiljare. Här kan du tvätta av ditt fordon innan det ska in i garaget eller ut på vägarna.

Nära E18 avfarten

Anläggningen i Västerås öppnade 2019 och ligger centralt och lättillgängligt, endast 7 km från centrum och 2 minuter från E18. 

Karta och vägbeskrivning
Digital rundvandring

Google Reviews

 

Är supernöjd med min plats här, allt funkar toppen

BjörnYourSpace Västerås

Hyrt garage här i över ett års tid, ej varit större problem, bättre priser än de flesta konkurrenterna

Henrik StrömYourSpace Västerås

Bra priser på förråd samt garage.

Christopher PercyYourSpace Västerås
Visa alla Google Reviews i Västerås

Vanliga frågor

Finns det några begränsningar vad jag får göra i garaget?

Är mina grejer säkra?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact