Om oss

Vi på YourSpace ser oss själva som ett nytänkande och expansivt företag där våra främsta tillgångar är att lyssna och agera på behoven från våra kunder. 

Hållbarhet i alla dess former är ett ledord i vår verksamhet och vi vill vara med och bidra till utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle.  Vi bedriver ett aktivt miljöarbete genom att hela tiden se över byggprocessen,  våra byggmaterial och utvecklar och förenklar det dagliga arbetet, tillsammans med våra medarbetare. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Vi grundade YourSpace 2010 efter att ha hört vänner och bekanta beklaga sig över hur svårt det var att hitta prisvärda och säkra förvaringsutrymmen. Dessutom var det tydligt att det rådde en stor brist på ställen där man som kund var välkommen att ha tillgång utanför ”normala” öppettider.

Med det som utgångspunkt skapade vi ett koncept med i stort sett obemannade anläggningar med den ytterligare fördelen att kunna erbjuda dig som kund en så låg hyra som möjligt. För att möjliggöra detta satte vi säkerheten i fokus och satsade direkt på modern teknik i våra grind- och övervakningssystem. Runt våra anläggningar valde vi elektrifierade och larmade elstängsel.

Nästa byggsten i vårt koncept var att se till att alla utrymmen är uppvärmda och ventilerade. På så sätt kan vi garantera att inte dina grejer möglar, rostar eller på sätt tar skada. Dessutom blir det bekvämt att vara där om du håller på med en hobby eller företagande.

Den viktigaste delen för konceptet är flexibiliteten att kunna erbjuda dig den lösning som passar just ditt behov. Behöver du ett litet utrymme eller stort? Vill du ha ett mekgarage eller enbart förvaring? Är du företagare eller privatperson? Vi har väldigt få regler och vill dessutom gärna att du ska trivas när du är på plats. Därför har vi även satsat på fikarum och toalett vid varje anläggning.

Ovanstående har resulterat i tre ledord i vår verksamhet som vi hoppas kommer dig som kund till nytta:

Som ett litet bevis på att vi har lyssnat på våra kunder så är medelhyrestiden vid vår äldsta anläggning nästan 5 år. Läs nedan vad våra kunder tycker om oss:

Google Reviews

 

Det är bra att ha. 🤗

Christer ÅsbergYourSpace Nykvarn

Grymt nöjd. Vi har endast vår husvagn uppställd. Men är grymt nöjda. Lätt att komma in och ut på området. Hyffsat med plats för att baxa runt husvagnen. Smidigt med fikarum och toa på området.

Pierre CarlbarkYourSpace Nykvarn

Bra förråd som du till och med kan mecka bilar i om du vill. Dessutom finns det både toalett och ett rum med micro om du behöver vara i förrådet länge

Alexandra WesterbergYourSpace Nykvarn

Riktigt bra för start-ups och nystartade företag. Vi har alltid trivts och våra kunder har tyckt att det var säkert & tryggt med grind!

Simplic VerkstäderYourSpace Knivsta

Bra lokaler och trevlig personal

Stefan AlfornYourSpace Knivsta

Fina lokaler. Smidig och säker anläggning.

Rasmus HoffrénYourSpace Knivsta

Förvaring och garage. Detaljerna behöver ses över. Höga kanter vid infarten som lätt kan åtgärdas. Ingången till förråden som ligger på övervåningen behöver anpassas så att det blir lättare att lasta in och ut. Men på totalen blir det godkänt.

Daniel LundinYourSpace Knivsta

Bra garage, trevlig personal, allting rullar bara på.

Dennis NorénYourSpace Knivsta

Mycket smidigt att förvara saker.

Börje FjellstadYourSpace Knivsta

Bästa företaget jag träffat på när det kommer till magasinering etc. Slår konkurrenterna på fingrarna både när det gäller utrymmen, service och pris! Rekommenderar YourSpace varmt!

Gone 4 goodYourSpace Knivsta

Underbar verksamhet med en riktig fair-business inställning. Företaget har förståelse för allas behov, både små företagare (SME) och privatpersoner. Det går alltid att ha en dialog med företaget om vad slm helst egentligen. Riktiga stjärnor dessa företagare! Helt klart en 5a!

Steven MeestersYourSpace Knivsta

Tack!

Seyed ShafeeiYourSpace Eskilstuna

Bra garagefolk där

Stig KristoferssonYourSpace Eskilstuna

Billiga och fina förråd att hyra

Merja ÅgeforsYourSpace Eskilstuna

Mycket bra

Jouni TauriainenYourSpace Eskilstuna

Bra förvaringsställe, finns både toalett och kök att tillgå, om man behöver, elstängsel runt hela byggnaden, grinden öppnas med en kod som du får till din telefon.

Glenn TörngrenYourSpace Eskilstuna
Visa alla Google Reviews för
Nykvarn, Eskilstuna, Knivsta, Västerås eller Mjölby
Contact