Låna släp hos oss på YourSpace  

Förutom att erbjuda förråd, garage och utomhusparkering erbjuder vi lånesläp upp till 24 timmar via samarbetet med företaget Freetrailer.  

Släpen är täckta och ska liksom våra lokaler skydda dina grejer på bästa sätt. Lånesläpen finns parkerade utanför våra anläggningar i Knivsta och Mjölby. Så du behöver faktiskt inte ens vara YourSpace kund för att låna ett släp.  

Så här gör du

• Ladda ner och registrera dig i den kostnadsfria Freetrailer-appen. För att använda appen måste Bluetooth och Platstjänsten vara aktiverade. YourSpace erbjuder i dagsläget lånesläp i Knivsta och Mjölby.

• Du använder appen på din mobil för att låsa upp släpet och för att låsa det igen när du lämnar tillbaka det.  

• Appen ger dig en lista över tillgängliga släp. Välj att låna ett släp gratis hos oss på plats via appen eller reservera det i förväg för 49 kronor.  

Bra att tänka på

Tänk på att brytpunkten för gratisperioden alltid ligger vid första uthyrningstimmen morgonen efter. Om du exempelvis hämtar släpvagnen kl 16:00 behöver du fortfarande lämna tillbaka släpvagnen före första uthyrningstimmen dagen efter.

För att ladda ner appen via sms: skicka ”FREETRAILER” till 72626.

ELLER gå in på Freetrailers hemsida

 

Vill du veta mer?  

Klicka på länken nedan för mer information om hur du till exempel öppnar du ett freelocklås. Se instruktionsfilm på Freetrailers hemsida 

Om Freetrailer  

Freetrailer bygger på en delningsekonomi, där användarna delar på släpvagnarna och därmed sparar resurser och kostnader.  

Kontakta Freetrailer på 010-330 00 09 eller Freetrailer hjälpcenter för mer information 

Contact