Korridor med hiss
Person med flyttkartonger i förråd
Ledigt förråd
Person som går i förrådskorridor med pirra med flyttkartonger

Hyra förråd i Knivsta

Söker du förråd i Stockholm eller i närheten av Uppsala? Hos oss kan du hyra uppvärmda och ventilerade förråd med riktiga väggar, dörrar och tak. 

Mejselgatan 78, 741 71 Knivsta
Karta och vägbeskrivning

Våra förråd och priser

Förvaring av högsta kvalité

Våra förråd har riktiga innerväggar, dörrar och innertak med egen ventilation och uppvärmning. Helt enkelt det bästa skyddet mot fukt, småkryp och insyn. Det gör att vi tryggt kan rekommendera dig att förvara flyttkartonger, möbler, textil utan risk för skada. Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd

 

Olika storlekar att välja på

Vi erbjuder  förvaringsutrymmen till både privatpersoner och företag i ett flertal olika storlekar - från 3 upp till 14 kvadratmeter. 

Med en takhöjd på 2,7 meter har du möjlighet att ställa föremål på höjden och därmed få mer förvaringsutrymme. Det är okej att montera upp hyllor på väggarna så länge du återställer förrådet när du ska flytta ut.

Svårt att välja rätt förrådsstorlek? Ta hjälp av vår sida Storlekshjälpen

Stöldsäkert och kameraövervakat

Vår anläggning är skyddad av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden, i korridorer och vid entrén finns övervakningskameror. Grinden styrs av ett smart system som bara kan aktiveras av dig som är kund hos oss.

Tillgång när det passar dig

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt förråd när du har tid och möjlighet. Därför har du tillgång till ditt utrymme dygnet runt, parallellt som du har tillgång till ett fikarum med kaffekokare, mikro och toalett om så skulle behövas.

Inga onödiga avgifter

Eftersom de flesta hemförsäkringar täcker saker som förvaras utanför hemmet så tar vi inte ut några försäkringsavgifter. Vi tar inga avgifter för bokning, nycklar eller lås. 

Dessutom slipper du otydlig hyresprissättning och oväntade hyreshöjningar flera gånger per år.

Kärror och släpvagnar att låna

Alla våra förråd ligger på andra våningen och har tillgång till både hiss och en bred trappa. Vi har både vagnar och kärror till utlåning för att underlätta in- och utflyttning.  

Det finns också släp att låna gratis upp till 24 timmar. Släpen är täckta och har en lastvikt på 390kg. Du behöver faktiskt inte ens vara YourSpace kund för att få låna. Läs mer om lånesläp. 
Boka lånesläp i Knivsta via Freetrailers hemsida

Nära E4 avfarten

Anläggningen i Knivsta öppnade 2015 och ligger endast 1,5 km från E4:a avfarten. Mindre än 20 km från Uppsala C och cirka 30 minuter från centrala Stockholm. Du ser oss på höger sida när du kör på Brunnbyvägen mot det expansiva Alsike.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Fina garage lite dyra för privat hyrning! Fast man får ett bevakat område med kameror och vaktbolag och det är även inhägnat område så det är värt priserna ändå.

Richard ErikssonYourSpace Knivsta

Underbar verksamhet med en riktig fair-business inställning. Företaget har förståelse för allas behov, både små företagare (SME) och privatpersoner. Det går alltid att ha en dialog med företaget om vad slm helst egentligen. Riktiga stjärnor dessa företagare! Helt klart en 5a!

Steven MeestersYourSpace Knivsta

Bästa företaget jag träffat på när det kommer till magasinering etc. Slår konkurrenterna på fingrarna både när det gäller utrymmen, service och pris! Rekommenderar YourSpace varmt!

Gone 4 goodYourSpace Knivsta

Mycket smidigt att förvara saker.

Börje FjellstadYourSpace Knivsta

Bra garage, trevlig personal, allting rullar bara på.

Dennis NorénYourSpace Knivsta

Förvaring och garage. Detaljerna behöver ses över. Höga kanter vid infarten som lätt kan åtgärdas. Ingången till förråden som ligger på övervåningen behöver anpassas så att det blir lättare att lasta in och ut. Men på totalen blir det godkänt.

Daniel LundinYourSpace Knivsta

Fina lokaler. Smidig och säker anläggning.

Rasmus HoffrénYourSpace Knivsta

Bra lokaler och trevlig personal

Stefan AlfornYourSpace Knivsta

Riktigt bra för start-ups och nystartade företag. Vi har alltid trivts och våra kunder har tyckt att det var säkert & tryggt med grind!

Simplic VerkstäderYourSpace Knivsta
Visa alla Google Reviews i Knivsta

Vanliga frågor

Hur stort förråd behöver jag?

Är mina grejer säkra?

När har jag tillgång till mina grejer?

Hur ser förråden ut?

Finns det risk att mina grejer skadas?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact