Fordon parkerade mot en husvägg
Fordon parkerade i rad
Parkerad husvagn bakom grindstängsel
Öppen entrégrind

Parkering i Nykvarn

Söker du utomhusparkering i södra Stockholm och Södertälje? Hos oss kan du hyra säkra utomhusplatser för din bil, släpvagn, husbil eller husvagn.  

Fältherrevägen 5, 15535 Nykvarn
Karta och vägbeskrivning

Våra parkeringar och priser

Välj storlek efter fordon

Vi erbjuder parkeringsplatser i olika storlekar. Bredd på 2,6 meter respektive 3,3 meter och sedan i olika längder upp till 10 meter. 

Några av de större platserna  har även tillgång till el för laddning eller uppvärmning. Du betalar då endast för den el du själv förbrukar.

Hög säkerhet

För att ditt fordon ska vara säkert förvarat hos oss är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. Grinden styrs av ett smart system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Tillgång dygnet runt

För oss är det viktigt att du ska kunna nyttja ditt fordon precis när du vill och därför tillåter vi tillgång till din parkeringsplats dygnet runt. Om det behövs så finns ett fikarum med kaffekokare, mikro och toalett på anläggningen.

Nära E20 avfarten

Nykvarn är vår första anläggning som öppnades 2010. Det fördelaktiga läget intill E20, endast 30 minuter från centrala Stockholm, gör det enkelt att ta sig till anläggningen.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Det är bra att ha. 🤗

Christer ÅsbergYourSpace Nykvarn

Grymt nöjd. Vi har endast vår husvagn uppställd. Men är grymt nöjda. Lätt att komma in och ut på området. Hyffsat med plats för att baxa runt husvagnen. Smidigt med fikarum och toa på området.

Pierre CarlbarkYourSpace Nykvarn

Bra förråd som du till och med kan mecka bilar i om du vill. Dessutom finns det både toalett och ett rum med micro om du behöver vara i förrådet länge

Alexandra WesterbergYourSpace Nykvarn
Visa alla Google Reviews i Nykvarn
Contact