Orange bottenplatta med kampanjtext
Person som drar pirr med flyttkartonger i förrådskorridor
Tomt förråd
Entré med trapp och hiss upp till förråd

Hyra förråd i Mjölby

Söker du förråd i närheten av Mantorp, Motala och Linköping? Vi erbjuder 3-14 kvm förrådsstorlekar för dig och dina grejer.

Transformatorgatan 15, 595 35 Mjölby
Karta och vägbeskrivning

Välkommen till YourSpace!

Just nu erbjuder vi våra 3-14 kvm förrådsstorlekar till halva priset under de första 3 månaderna. Du kan boka genom att klicka på bilderna nedanför, ringa oss på 010-207 00 50 eller göra en intresseanmälan.

Våra förråd och priser

Förvaring av högsta kvalité

Våra förråd har riktiga innerväggar, dörrar och innertak med egen ventilation och uppvärmning. Helt enkelt det bästa skyddet mot fukt, småkryp och insyn. 

Det gör att vi tryggt kan rekommendera dig att förvara flyttkartonger, möbler, textil utan risk för skada. Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd

Olika storlekar att välja på

Vi erbjuder  förvaringsutrymmen till både privatpersoner och företag i ett flertal olika storlekar - från 3 upp till 14 kvadratmeter.  

Med en takhöjd på 2,7 meter har du möjlighet att ställa föremål på höjden och därmed få mer förvaringsutrymme. Det är okej att montera upp hyllor på väggarna så länge du återställer förrådet när du ska flytta ut.

Svårt att välja rätt förrådsstorlek? Ta hjälp av vår sida Storlekshjälpen

Stöldsäkert och kameraövervakat

Vår anläggning är skyddad av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden, i korridorer och vid entrén finns övervakningskameror. Grinden styrs av ett smart system som bara kan aktiveras av dig som är kund hos oss.

Tillgång när det passar dig

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt förråd när du har tid och möjlighet. Därför har du tillgång till ditt utrymme dygnet runt, parallellt som du har tillgång till ett fikarum med kaffekokare, mikro och toalett om så skulle behövas.

Inga onödiga avgifter

Eftersom de flesta hemförsäkringar täcker saker som förvaras utanför hemmet så tar vi inte ut några försäkringsavgifter. Vi tar inga avgifter för bokning, nycklar eller lås.  

Dessutom slipper du otydlig hyresprissättning och oväntade hyreshöjningar flera gånger per år.

Kärror och släpvagnar att låna

Alla våra förråd ligger på andra våningen och har tillgång till både hiss och en bred trappa. Vi har både vagnar och kärror till utlåning för att underlätta in- och utflyttning.  

 

Det finns också släp att låna gratis upp till 24 timmar. Släpen är täckta och har en lastvikt på 390kg. Du behöver faktiskt inte ens vara YourSpace kund för att få låna. Läs mer om lånesläp.  

Boka lånesläp i Mjölby via Freetrailers hemsida

Nära till det mesta

Anläggningen i Mjölby invigdes 2022 och ligger intill 32:an, vid Smålandsvägen och infarten mot centrum. Endast 2 km från E4 avfarten och ca 30 min från centrala Linköping. 

Att befinna oss 15 km från Mantorp Park ser vi som en stor fördel för våra motorintresserade kunder.  

Karta och vägbeskrivning

Vanliga frågor

Hur stort förråd behöver jag?

Är mina grejer säkra?

När har jag tillgång till mina grejer?

Hur ser förråden ut?

Finns det risk att mina grejer skadas?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact