Hobby- och företagsverksamhet i garage
Tomt garage
Person som meckar i garage
Inredd garage

Hyra garage i Eskilstuna

Söker du garage i Sörmland? Hos oss kan du hyra uppvärmda och ventilerade garage för både hobby och verksamhet.

Hejargatan 1, 63229 Eskilstuna
Karta och vägbeskrivning

Våra garage och priser

Olika storlekar att välja på

Vi har garageutrymmen i flera olika storlekar – standard är 20, 25 och 30 kvadratmeter. Dessa kan kombineras för att få ännu större yta. Alla är uppvärmda och ventilerade och har både en- och trefas uttag. 

Alla är utrustade med egen takskjutport och finns i två höjder; 2,1 meter och 2,4 meter. Du betalar bara för den el du själv förbrukar.

Plats för både hobby och företag

Hos oss finns fordonsentusiaster som prioriterar säkerhet, hobbymeckare med bilar, båtbyggare som behöver en verkstad eller som replokal för rockband. 

Många företag använder utrymmet för både lager, verkstad och kontor.  Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd

 

Säkerheten framför allt

För att dina grejer ska vara skyddade mot stöld är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. Grinden styrs av ett system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Kom och gå som du vill

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt garage precis när du vill. Du har tillgång till ditt utrymme dygnet runt, samt ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett.

Inred efter dina behov

Väggarna är isolerade och gipsklädda och det är helt okej att måla om, inreda med hyllor och förvaring för dina verktyg. Bara du städar upp efter dig innan utflyttning. Ett undantag är så kallade “heta arbeten” och förvaring av gastuber.

Vid Skogstorpsrondellen

Eskilstuna anläggningen öppnade 2013 och ligger i Vilsta industriområde, alldeles vid Skogstorpsvägen. Hit kommer du på ca 30 minuter från Strängnäs.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Tack!

Seyed ShafeeiYourSpace Eskilstuna

Bra garagefolk där

Stig KristoferssonYourSpace Eskilstuna

Billiga och fina förråd att hyra

Merja ÅgeforsYourSpace Eskilstuna

Mycket bra

Jouni TauriainenYourSpace Eskilstuna

Bra förvaringsställe, finns både toalett och kök att tillgå, om man behöver, elstängsel runt hela byggnaden, grinden öppnas med en kod som du får till din telefon.

Glenn TörngrenYourSpace Eskilstuna
Visa alla Google Reviews i Eskilstuna

Vanliga frågor

Finns det några begränsningar vad jag får göra i garaget?

Är mina grejer säkra?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact