Parkerade fordon mot huskropp
Fordon på rad
Parkerad husvagn på anläggning

Parkering i Mjölby

Söker du parkering i närheten av Mantorp, Motala och Linköping? Hos oss kan du hyra säkra utomhusplatser för din bil, släpvagn, husbil eller husvagn.  

Transformatorgatan 15, 595 35 Mjölby
Karta och vägbeskrivning

Våra parkeringar och priser

Välj storlek efter fordon

Vi erbjuder parkeringsplatser i lite olika storlekar. Bredd på 2,7 meter respektive 3,3 meter och sedan lite olika längder upp till 10 meter. 

Hög säkerhet

För att ditt fordon ska vara säkert förvarat hos oss är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. Grinden styrs av ett smart system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Tillgång dygnet runt

För oss är det viktigt att du ska kunna nyttja ditt fordon precis när du vill och därför tillåter vi tillgång till din parkeringsplats dygnet runt. Om det behövs så finns ett fikarum med kaffekokare, mikro och toalett på anläggningen.

Nära till det mesta

Anläggningen i Mjölby invigdes 2022 och ligger intill 32:an, vid Smålandsvägen och infarten mot centrum. Endast 2 km från E4 avfarten och ca 30 min från centrala Linköping. 

Att befinna oss 15 km från Mantorp Park ser vi som en stor fördel för våra motorintresserade kunder.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Det är bra att ha. 🤗

Christer ÅsbergYourSpace Nykvarn

Grymt nöjd. Vi har endast vår husvagn uppställd. Men är grymt nöjda. Lätt att komma in och ut på området. Hyffsat med plats för att baxa runt husvagnen. Smidigt med fikarum och toa på området.

Pierre CarlbarkYourSpace Nykvarn

Bra förråd som du till och med kan mecka bilar i om du vill. Dessutom finns det både toalett och ett rum med micro om du behöver vara i förrådet länge

Alexandra WesterbergYourSpace Nykvarn

Riktigt bra för start-ups och nystartade företag. Vi har alltid trivts och våra kunder har tyckt att det var säkert & tryggt med grind!

Simplic VerkstäderYourSpace Knivsta

Bra lokaler och trevlig personal

Stefan AlfornYourSpace Knivsta

Fina lokaler. Smidig och säker anläggning.

Rasmus HoffrénYourSpace Knivsta

Förvaring och garage. Detaljerna behöver ses över. Höga kanter vid infarten som lätt kan åtgärdas. Ingången till förråden som ligger på övervåningen behöver anpassas så att det blir lättare att lasta in och ut. Men på totalen blir det godkänt.

Daniel LundinYourSpace Knivsta

Bra garage, trevlig personal, allting rullar bara på.

Dennis NorénYourSpace Knivsta

Mycket smidigt att förvara saker.

Börje FjellstadYourSpace Knivsta

Bästa företaget jag träffat på när det kommer till magasinering etc. Slår konkurrenterna på fingrarna både när det gäller utrymmen, service och pris! Rekommenderar YourSpace varmt!

Gone 4 goodYourSpace Knivsta

Underbar verksamhet med en riktig fair-business inställning. Företaget har förståelse för allas behov, både små företagare (SME) och privatpersoner. Det går alltid att ha en dialog med företaget om vad slm helst egentligen. Riktiga stjärnor dessa företagare! Helt klart en 5a!

Steven MeestersYourSpace Knivsta

Tack!

Seyed ShafeeiYourSpace Eskilstuna

Bra garagefolk där

Stig KristoferssonYourSpace Eskilstuna

Billiga och fina förråd att hyra

Merja ÅgeforsYourSpace Eskilstuna

Mycket bra

Jouni TauriainenYourSpace Eskilstuna

Bra förvaringsställe, finns både toalett och kök att tillgå, om man behöver, elstängsel runt hela byggnaden, grinden öppnas med en kod som du får till din telefon.

Glenn TörngrenYourSpace Eskilstuna
Visa alla Google Reviews för
Nykvarn, Eskilstuna, Knivsta, Västerås eller Mjölby
Contact