Garagelänga bakom elstängsel
Person som meckar med bil i garage
Upplyst tomt garage
Person som visar sin fiskeutrustning i garage
Grind med garage i bakgrunden
Garage med inredning

Hyra garage i Knivsta

Söker du garage i Stockholm eller i närheten av Uppsala? Hos oss kan du hyra uppvärmda och ventilerade garage för både hobby och verksamhet.

Mejselgatan 78, 741 71 Knivsta
Karta och vägbeskrivning

Våra garage och priser

Olika storlekar att välja på  

Vi har garageutrymmen i flera olika storlekar – standard är 20, 25 och 30 kvadratmeter. Dessa kan kombineras för att få ännu större yta. Alla är uppvärmda och ventilerade samt utrustade med en egen takskjutport och både en- och trefas uttag. Du betalar endast för elen du själv förbrukar.

Plats för både hobby och företag

Hos oss finns fordonsentusiaster som prioriterar säkerhet, hobbymeckare med bilar, båtbyggare som behöver en verkstad eller rockband som behöver en replokal.  

Hos oss finns även företag som använder utrymmet för både lager, verkstad och kontor. Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd

 

Säkerheten framför allt

För att dina grejer ska vara skyddade mot stöld är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. Grinden styrs av ett system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Kom och gå som du vill

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt garage precis när du vill. Du har tillgång till ditt utrymme dygnet runt, samt ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett.

 

Inred efter dina behov

Väggarna är isolerade och gipsklädda och det är helt okej att måla om, inreda med hyllor och förvaring för dina verktyg. Bara du städar upp efter dig innan utflyttning. Ett undantag är så kallade “heta arbeten” och förvaring av gastuber.

Lätt att tvätta  

För att underlätta för dig som kund har vi installerat en enklare spolplatta med tillhörande oljeavskiljare. Här kan du tvätta av ditt fordon innan det ska in i garaget eller ut på vägarna.

Låna en släpvagn

Förutom att erbjuda förråd, garage och utomhusparkering kan vi också erbjuda dig lånesläp upp till 24 timmar. Släpen är täckta och har en lastvikt på 390 kg. Du behöver faktiskt inte ens vara YourSpace kund för att få låna. Läs mer om lånesläp 

Nära E4 avfarten

Anläggning i Knivsta öppnade 2015 och ligger endast 1,5 km från E4:a avfarten. Mindre än 20 km från Uppsala C och cirka 30 minuter från centrala Stockholm. Du ser oss på höger sida när du kör på Brunnbyvägen mot det expansiva Alsike.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Fina garage lite dyra för privat hyrning! Fast man får ett bevakat område med kameror och vaktbolag och det är även inhägnat område så det är värt priserna ändå.

Richard ErikssonYourSpace Knivsta

Underbar verksamhet med en riktig fair-business inställning. Företaget har förståelse för allas behov, både små företagare (SME) och privatpersoner. Det går alltid att ha en dialog med företaget om vad slm helst egentligen. Riktiga stjärnor dessa företagare! Helt klart en 5a!

Steven MeestersYourSpace Knivsta

Bästa företaget jag träffat på när det kommer till magasinering etc. Slår konkurrenterna på fingrarna både när det gäller utrymmen, service och pris! Rekommenderar YourSpace varmt!

Gone 4 goodYourSpace Knivsta

Mycket smidigt att förvara saker.

Börje FjellstadYourSpace Knivsta

Bra garage, trevlig personal, allting rullar bara på.

Dennis NorénYourSpace Knivsta

Förvaring och garage. Detaljerna behöver ses över. Höga kanter vid infarten som lätt kan åtgärdas. Ingången till förråden som ligger på övervåningen behöver anpassas så att det blir lättare att lasta in och ut. Men på totalen blir det godkänt.

Daniel LundinYourSpace Knivsta

Fina lokaler. Smidig och säker anläggning.

Rasmus HoffrénYourSpace Knivsta

Bra lokaler och trevlig personal

Stefan AlfornYourSpace Knivsta

Riktigt bra för start-ups och nystartade företag. Vi har alltid trivts och våra kunder har tyckt att det var säkert & tryggt med grind!

Simplic VerkstäderYourSpace Knivsta
Visa alla Google Reviews i Knivsta

Vanliga frågor

Finns det några begränsningar vad jag får göra i garaget?

Är mina grejer säkra?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact