Person meckar med bil i garage
Tomt garage utifrån
Person som visar sina fiskegrejer i garage
Bildelar i garage
Garage inifrån med inredning och bil

Hyra garage i Nykvarn

Söker du garage i södra Stockholm och Södertälje? Hos oss kan du hyra uppvärmda och ventilerade garage för både hobby och verksamhet.

Fältherrevägen 5, 15535 Nykvarn
Karta och vägbeskrivning

Våra garage och priser

Olika storlekar att välja på

Vi har garageutrymmen i flera olika storlekar – standard är 20, 25 och 30 kvadratmeter. Dessa kan kombineras för att få ännu större yta. 

Alla är uppvärmda och ventilerade samt utrustade med en egen takskjutport och både en- och trefas uttag. Du betalar bara för elen du själv förbrukar.

Plats för både hobby och företag

Hos oss finns fordonsentusiaster som prioriterar säkerhet, hobbymeckare med bilar, båtbyggare som behöver en verkstad, eller rockband som är i behov av replokal.  

Flera företag som använder även utrymmet för både lager, verkstad och kontor. Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd

 

Säkerheten framför allt

För att dina grejer ska vara skyddade mot stöld är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. 

Grinden styrs av ett system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Kom och gå som du vill

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt garage precis när du vill. Du har tillgång till ditt utrymme dygnet runt, samt ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett.

Inred efter dina behov

Väggarna är isolerade och gipsklädda och det är helt okej att måla om, inreda med hyllor och förvaring för dina verktyg. Bara du städar upp efter dig innan utflyttning. Ett undantag är så kallade “heta arbeten” och förvaring av gastuber.

Nära E20 avfarten

Nykvarn är vår första anläggning som öppnades 2010. Det fördelaktiga läget intill E20, endast 30 minuter från centrala Stockholm gör det enkelt att ta sig till anläggningen.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Det är bra att ha. 🤗

Christer ÅsbergYourSpace Nykvarn

Grymt nöjd. Vi har endast vår husvagn uppställd. Men är grymt nöjda. Lätt att komma in och ut på området. Hyffsat med plats för att baxa runt husvagnen. Smidigt med fikarum och toa på området.

Pierre CarlbarkYourSpace Nykvarn

Bra förråd som du till och med kan mecka bilar i om du vill. Dessutom finns det både toalett och ett rum med micro om du behöver vara i förrådet länge

Alexandra WesterbergYourSpace Nykvarn
Visa alla Google Reviews i Nykvarn

Vanliga frågor

Finns det några begränsningar vad jag får göra i garaget?

Är mina grejer säkra?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact