Elstängsel med garagelänga i bakgrunden
Husvagn bakom inhängnat område
Husbilar parkerade mot en husvägg

Parkering i Knivsta

Söker du utomhusparkering i Stockholm eller i närheten av Uppsala? Hos oss kan du hyra säkra utomhusplatser för din bil, släpvagn, husbil eller husvagn.

Mejselgatan 78, 741 71 Knivsta
Karta och vägbeskrivning

Våra parkeringar och priser

Välj storlek efter fordon

Vi erbjuder parkeringsplatser i olika storlekar. Bredd på 2,7 meter respektive 3,3 meter och sedan i olika längder upp till 10 meter. 

Några av de större parkeringsplatserna på har även tillgång till el för laddning eller uppvärmning. Du betalar då endast för elen du själv förbrukar.

Hög säkerhet

För att ditt fordon ska vara säkert förvarat hos oss är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. Grinden styrs av ett smart system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Tillgång dygnet runt

För oss är det viktigt att du ska kunna nyttja ditt fordon precis när du vill och därför tillåter vi tillgång till din parkeringsplats dygnet runt. Om det behövs så finns ett fikarum med kaffekokare, mikro och toalett på anläggningen.

Nära E4 avfarten

Anläggningen i Knivsta öppnade 2015 och ligger endast 1,5 km från E4:a avfarten. Mindre än 20 km från Uppsala C och cirka 30 minuter från centrala Stockholm. Du ser oss på höger sida när du kör på Brunnbyvägen mot det expansiva Alsike.  

Karta och vägbeskrivning

 

Google Reviews

 

Fina garage lite dyra för privat hyrning! Fast man får ett bevakat område med kameror och vaktbolag och det är även inhägnat område så det är värt priserna ändå.

Richard ErikssonYourSpace Knivsta

Underbar verksamhet med en riktig fair-business inställning. Företaget har förståelse för allas behov, både små företagare (SME) och privatpersoner. Det går alltid att ha en dialog med företaget om vad slm helst egentligen. Riktiga stjärnor dessa företagare! Helt klart en 5a!

Steven MeestersYourSpace Knivsta

Bästa företaget jag träffat på när det kommer till magasinering etc. Slår konkurrenterna på fingrarna både när det gäller utrymmen, service och pris! Rekommenderar YourSpace varmt!

Gone 4 goodYourSpace Knivsta

Mycket smidigt att förvara saker.

Börje FjellstadYourSpace Knivsta

Bra garage, trevlig personal, allting rullar bara på.

Dennis NorénYourSpace Knivsta

Förvaring och garage. Detaljerna behöver ses över. Höga kanter vid infarten som lätt kan åtgärdas. Ingången till förråden som ligger på övervåningen behöver anpassas så att det blir lättare att lasta in och ut. Men på totalen blir det godkänt.

Daniel LundinYourSpace Knivsta

Fina lokaler. Smidig och säker anläggning.

Rasmus HoffrénYourSpace Knivsta

Bra lokaler och trevlig personal

Stefan AlfornYourSpace Knivsta

Riktigt bra för start-ups och nystartade företag. Vi har alltid trivts och våra kunder har tyckt att det var säkert & tryggt med grind!

Simplic VerkstäderYourSpace Knivsta
Visa alla Google Reviews i Knivsta
Contact