Garage med inredning
Person som meckar med bil
Tomt garage
Verksamhet i garage

Hyra garage i Mjölby

Söker du garage i närheten av Mantorp, Motala och Linköping? Hos oss kan du hyra uppvärmda och ventilerade garage för både hobby och verksamhet.

Transformatorgatan 15, 595 35 Mjölby
Karta och vägbeskrivning

Våra garage och priser

Olika storlekar att välja på

Vi har garageutrymmen i flera olika storlekar – standard är 20, 25 och 30 kvadratmeter. Dessa kan kombineras för att få ännu större yta. 

Alla är uppvärmda och ventilerade samt utrustade med en egen takskjutport och både en- och trefas uttag. Du betalar bara för den el du själv förbrukar.

Plats för både hobby och företag

Hos oss finns fordonsentusiaster som prioriterar säkerhet, hobbymeckare med bilar, båtbyggare som behöver en verkstad eller replokal för rockband. 

Många företag använder även förvaringsutrymmet för lager, verkstad eller kontor.  Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd.

Säkerheten framför allt

För att dina grejer ska vara skyddade mot stöld är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror. Grinden styrs av ett system som bara kan aktiveras av våra kunders mobiltelefoner.

Kom och gå som du vill

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt garage precis när du vill. Du har tillgång till ditt utrymme dygnet runt, samt ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett.

Inred efter dina behov

Väggarna är isolerade och gipsklädda och det är helt okej att måla om, inreda med hyllor och förvaring för dina verktyg. Bara du städar upp efter dig innan utflyttning. Ett undantag är så kallade “heta arbeten” och förvaring av gastuber.

Låna en släpvagn

Förutom att erbjuda förråd, garage och utomhusparkering kan vi också erbjuda dig lånesläp upp till 24 timmar. Släpen är täckta och har en lastvikt på 390 kg. Du behöver faktiskt inte ens vara YourSpace kund för att få låna. Läs mer om lån av släpvagn

Nära till det mesta

Anläggningen i Mjölby invigdes 2022 och ligger intill 32:an, vid Smålandsvägen och infarten mot centrum. Endast 2 km från E4 avfarten och ca 30 min från centrala Linköping. 

Att befinna oss 15 km från Mantorp Park ser vi som en stor fördel för våra motorintresserade kunder.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Det är bra att ha. 🤗

Christer ÅsbergYourSpace Nykvarn

Grymt nöjd. Vi har endast vår husvagn uppställd. Men är grymt nöjda. Lätt att komma in och ut på området. Hyffsat med plats för att baxa runt husvagnen. Smidigt med fikarum och toa på området.

Pierre CarlbarkYourSpace Nykvarn

Bra förråd som du till och med kan mecka bilar i om du vill. Dessutom finns det både toalett och ett rum med micro om du behöver vara i förrådet länge

Alexandra WesterbergYourSpace Nykvarn

Riktigt bra för start-ups och nystartade företag. Vi har alltid trivts och våra kunder har tyckt att det var säkert & tryggt med grind!

Simplic VerkstäderYourSpace Knivsta

Bra lokaler och trevlig personal

Stefan AlfornYourSpace Knivsta

Fina lokaler. Smidig och säker anläggning.

Rasmus HoffrénYourSpace Knivsta

Förvaring och garage. Detaljerna behöver ses över. Höga kanter vid infarten som lätt kan åtgärdas. Ingången till förråden som ligger på övervåningen behöver anpassas så att det blir lättare att lasta in och ut. Men på totalen blir det godkänt.

Daniel LundinYourSpace Knivsta

Bra garage, trevlig personal, allting rullar bara på.

Dennis NorénYourSpace Knivsta

Mycket smidigt att förvara saker.

Börje FjellstadYourSpace Knivsta

Bästa företaget jag träffat på när det kommer till magasinering etc. Slår konkurrenterna på fingrarna både när det gäller utrymmen, service och pris! Rekommenderar YourSpace varmt!

Gone 4 goodYourSpace Knivsta

Underbar verksamhet med en riktig fair-business inställning. Företaget har förståelse för allas behov, både små företagare (SME) och privatpersoner. Det går alltid att ha en dialog med företaget om vad slm helst egentligen. Riktiga stjärnor dessa företagare! Helt klart en 5a!

Steven MeestersYourSpace Knivsta

Tack!

Seyed ShafeeiYourSpace Eskilstuna

Bra garagefolk där

Stig KristoferssonYourSpace Eskilstuna

Billiga och fina förråd att hyra

Merja ÅgeforsYourSpace Eskilstuna

Mycket bra

Jouni TauriainenYourSpace Eskilstuna

Bra förvaringsställe, finns både toalett och kök att tillgå, om man behöver, elstängsel runt hela byggnaden, grinden öppnas med en kod som du får till din telefon.

Glenn TörngrenYourSpace Eskilstuna
Visa alla Google Reviews för
Nykvarn, Eskilstuna, Knivsta, Västerås eller Mjölby

Vanliga frågor

Finns det några begränsningar vad jag får göra i garaget?

Är mina grejer säkra?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact