Person som går i korridor med pirra full med flyttkartonger
Förrådsrum med pirra och kartonger
Upplyst korridor med förråd
Entré med trapp och hiss till förråd

Hyra förråd i Nykvarn

Söker du förråd i södra Stockholm och Södertälje? Hos oss kan du hyra uppvärmda och ventilerade förråd med riktiga väggar, dörrar och tak.

Fältherrevägen 5, 15535 Nykvarn
Karta och vägbeskrivning

Våra förråd och priser

Förvaring av högsta kvalité

Våra förråd har riktiga innerväggar, dörrar och innertak med egen ventilation och uppvärmning. Helt enkelt det bästa skyddet mot fukt, småkryp och insyn. 

Det gör att vi  tryggt kan rekommendera att du kan förvara flyttkartonger, möbler, textil utan risk för skada. Få tips på hur du förvarar olika typer av grejer på vår sida Tips och råd

Olika storlekar att välja på

Vi erbjuder  förvaringsutrymmen till både privatpersoner och företag i ett flertal olika storlekar - från 3 upp till 11 kvadratmeter. 

Med en takhöjd på 2,3 meter har du möjlighet att ställa föremål på höjden och därmed få mer förvaringsutrymme. Det är okej att montera upp hyllor på väggarna så länge du återställer förrådet när du ska flytta ut.

Svårt att välja rätt förrådsstorlek? Ta hjälp av vår sida Storlekshjälpen

Stöldsäkert och kameraövervakat

Vår anläggning är skyddad av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden, i korridorer och vid entrén finns övervakningskameror. Grinden styrs av ett smart system som bara kan aktiveras av dig som är kund hos oss.

Tillgång när det passar dig

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt förråd när du har tid och möjlighet. Därför har du tillgång till ditt utrymme dygnet runt, parallellt som du har tillgång till ett fikarum med kaffekokare, mikro och toalett om så skulle behövas.

Inga onödiga avgifter

Eftersom de flesta hemförsäkringar täcker saker som förvaras utanför hemmet så tar vi inte ut några försäkringsavgifter. Vi tar inga avgifter för bokning, nycklar eller lås. 

Dessutom slipper du otydlig hyresprissättning och oväntade hyreshöjningar flera gånger per år.

Enkel och smidig access

Alla våra förråd ligger på andra våningen och har tillgång till både hiss och en bred trappa. Vi har både vagnar och kärror till utlåning för att underlätta in- och utflyttning.  

Nära E20 avfarten

Nykvarn är vår första anläggning som öppnades 2010. Det fördelaktiga läget intill E20, endast 30 minuter från centrala Stockholm gör det enkelt att ta sig till anläggningen.  

Karta och vägbeskrivning

Google Reviews

 

Det är bra att ha. 🤗

Christer ÅsbergYourSpace Nykvarn

Grymt nöjd. Vi har endast vår husvagn uppställd. Men är grymt nöjda. Lätt att komma in och ut på området. Hyffsat med plats för att baxa runt husvagnen. Smidigt med fikarum och toa på området.

Pierre CarlbarkYourSpace Nykvarn

Bra förråd som du till och med kan mecka bilar i om du vill. Dessutom finns det både toalett och ett rum med micro om du behöver vara i förrådet länge

Alexandra WesterbergYourSpace Nykvarn
Visa alla Google Reviews i Nykvarn

Vanliga frågor

Hur stort förråd behöver jag?

Är mina grejer säkra?

När har jag tillgång till mina grejer?

Hur ser förråden ut?

Finns det risk att mina grejer skadas?

Vilka ytterligare kostnader kan jag förvänta mig?

Contact