Stort utrymme

Våra större utrymmen kan användas på väldigt många olika sätt. Grundstorlekarna är 20, 25 och 30 kvadratmeter men dessa går att kombinera för att få ännu större plats. Varje utrymme är uppvärmt och ventilerat vilket gör att du bekvämt kan greja med dina saker och att de är säkra för väder och vind.

Våra kunder är bilentusiaster som prioriterar säkerhet, hobbymeckare som bygger bilar från grunden, båtbyggare som behöver en verkstad, replokal för rockband och inte minst en mängd olika företag som använder utrymmet för både lager, verkstad och kontor. Vi tillåter det mesta i våra lokaler så att just du ska kunna använda utrymmet som du vill.

Varje utrymme – eller garage som vissa kunder kallar det – har sin egen takskjutport med lås. Här finns både en- och trefas. Du betalar bara för den el du använder. Väggarna är isolerade och gipsklädda och det är helt okej att både måla och sätta upp hyllor. Bara du städar upp efter dig innan utflyttning.

Fikarummet med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett gör det bekvämt för dig att spendera längre stunder på området. Hela området är videoövervakat och precis som våra övriga utrymmen kan du komma och gå som du vill hela dygnet.

  • Tillgång dygnet runt
  • Uppvärmt och ventilerat
  • Vi ger dig nyckel till din dörr – inga hänglås
  • Toalett och mikro på området
  • Ingen fakturerings- eller uppläggningsavgift
  • 3 månaders uppsägningstid

Klicka nedanför under rubriken ”FÖRRÅD” eller ”GARAGE” samt den ort du är intresserad av att hyra ditt utrymme på så ser du vilka storlekar och priser som gäller där. Sedan är det bara att ringa oss eller skicka in en intresseanmälan.