Samarbeten

Vi gillar samarbeten. Det utvecklar både oss som människor, företaget och möjliggör fler erbjudanden och tjänster till våra hyresgäster. 


Lånesläp

Förutom att erbjuda förråd, garage och utomhusparkering erbjuder vi lånesläp upp till 24 timmar via samarbetet med företaget Freetrailer.  Släpen är täckta och ska liksom våra lokaler skydda dina grejer på bästa sätt. Lånesläpen finns parkerade utanför våra anläggningar i Knivsta och Mjölby. Så du behöver faktiskt inte ens vara YourSpace kund för att låna ett släp.  

Boka lånesläp i Knivsta via Freetrailers hemsida

Boka lånesläp i Mjölby via Freetrailers hemsida 

 

Hitta din perfekta flyttfirma

Flyttjakt är en jämförelsetjänst som för samman flyttfirmor och personer eller företag som ska flytta. Du får erbjudanden från flyttfirmor i ditt område, ser deras recensioner och kan välja det som är bäst för dig. Läs mer på Flyttjakts hemsida

 

Sponsring

Vi är stolta och glada att vara etablerade på flera platser runt Mälardalen och numera även i Östergötland. Många av våra kunder finns i närområdet och vi lär känna människorna, företagen och föreningarna där vi finns. Därför känns det naturligt för oss att ge något positivt tillbaka till orten. Vi har därför valt att varje år sponsra en ideell fritidsförening på varje ort som vi verkar i. 

Contact