Magasinering

Vi erbjuder små till medelstora utrymmen för förvaring av flyttkartonger, möbler, leksaker, pärmar och så vidare. Varje utrymme är uppvärmt och ventilerat vilket gör det möjligt att förvara även kläder och känsliga grejer utan risk för skada.

Med en takhöjd på över 2,5 m får du plats med väldigt mycket grejer även i de minsta förråden. De flesta av förråden är djupa vilket gör att du enkelt placerar dina grejer längs ena väggen och skapar en bra passage längs sidan. I de större förråden kan du stapla längs båda väggarna och ändå få plats med en passage i mitten och därmed tillgång till alla dina grejer. Du får gärna sätta upp hyllor på väggarna om du önskar bara du återställer när du ska flytta ut.

Nästan alla våra förråd ligger på andra våningen och har tillgång till både en bra hiss och en bred trappa. Vi har både vagnar och kärror till utlåning för att underlätta in- och utflyttning. Entré och korridorer är videoövervakade och precis som våra övriga utrymmen kan du komma och gå som du vill hela dygnet.

Ta kontakt med oss redan idag för att boka en visning eller få ett avtal.

Välj någon av våra anläggningar som ligger närmast dig.

Contact