Kontakt

Är du intresserad av att bli kund hos oss så kan du läsa mer under ”Här finns vi” och välja den ort som ligger närmst dig. Där hittar du också adresser till våra anläggningar.

Du är givetvis välkommen att ringa oss på 010 – 207 00 50 eller maila på kontakt@yourspace.se om du har fler frågor.

YourSpace AB

Organisationsnummer
556811-4523

Postadress
Gamla Strängnäsvägen 337 C
155 91 Nykvarn

Följ oss på Facebook

4 dagar sedan

YourSpace AB

Idag tänkte vi berätta hur vår logotype kom till världen. Vi hade tidigare en helt okej logotype av klassiskt slag men vi ville att bolaget skulle identifieras av något som representerade oss bättre - positiv, lite annorlunda och lätt att känna igen. Så vi gav illustratören och mångsysslaren Martin Wande uppgiften att skapa en lämplig symbol.

Tankarna var många initialt men vi landade snart i att det borde vara en "person" på något sätt. Men skulle det vara en han, hon eller hen? Vi kände också att en seriefigur var en trevlig form då den erbjöd möjligheter att läggas in i vår grafiska profil. På så sätt kan vi förmedla våra tjänster, värderingar och andra budskap på ett underhållande och informativt sätt. Lång historia kort - resultatet är vi väldigt nöjda med. Kolla på bilderna för att se hur Martin jobbade fram loggan i olika steg. www.wande.se
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

YourSpace AB

Hur gör du för att skaffa ExtraKvadrat i ditt hem? Villaägaren Axel har en lösning som tyvärr inte är särskilt bra. Han förvarar julsaker, vinterkläder, gamla böcker och en del annat på vinden.
Visst det är nära till hands men risken för mögel, fukt och skadedjursangrepp är stor. Dessutom kan det medföra att en eventuell brand kan få ett accelererat förlopp om du har en stor mängd saker på vinden. #ExtraKvadrat
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

YourSpace AB

📣Företagare se hit! Unikt tillfälle för lokal på 40 kvm!📣
Ett av våra lite mer speciella utrymmen i Knivsta har blivit ledigt och det är värt att marknadsföra lite extra. Alla våra lokaler är uppvärmda och ventilerade men just denna lokal har en gångdörr så man slipper öppna garageporten så fort man ska in eller ut. Lokalen ligger dessutom granne med det gemensamma fikarummet/WC:n så det är nära till kaffet 😎 Du har access dygnet runt/året runt.

Hos oss behöver du ingen insats eller skriva årslånga avtal. Hyran ligger på 4712kr/mån (6138kr inkl moms) och betalas månadsvis. Vi jobbar endast med en uppsägningstid om 3 månader. Vad får du då göra i lokalen? Heta arbeten, giftiga kemikalier och spolning med vatten är inte tillåtet – annars har vi inte många undantag.

Djupet på lokalen är 6,3 och bredden ca 6,4m. Men bäst är om du hör av dig så du får komma och titta själv! Skicka en intresseanmälan här www.yourspace.se/knivsta/ eller maila direkt kontakt@yourspace.se
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

3 veckor sedan

YourSpace AB

Vi på YourSpace AB kan det här med förvaring av både stora och små saker.

Knivsta - mittemellan Stockholm och Uppsala - var en naturlig plats för oss att expandera till under 2015. Vi hade bra koll på vårt koncept som vi då hade provat i Nykvarn och Eskilstuna och hade både självförtroende och kapital att satsa större än någonsin. I november 2015 invigde vi den första byggnaden på 50 meter. Ganska omgående blev det tydligt att Knivsta med omnejd var en väldigt expansiv region. Givetvis valde vi att hänga på och expanderade under de kommande två och ett halvt åren med ytterligare 150 meter.

Nu fyra år efter invigningen har vi två byggnader med 90 större lokaler och en potential för över 300 mindre. Knivsta är nu vår största anläggning och genom att ha säkrat en bit angränsande mark planerar vi just nu för ytterligare expansion. Det har verkligen varit en spännande resa 👍

Nyfiken på hur det ser ut i Knivsta? Använd formuläret på www.yourspace.se/kontakt/ så ordnar vi en visning!
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook