Kontakt

Är du intresserad av att bli kund hos oss så kan du läsa mer under ”Här finns vi” och välja den ort som ligger närmst dig. Där hittar du också adresser till våra anläggningar.

Du är givetvis välkommen att ringa oss på 010 – 207 00 50 eller maila på kontakt@yourspace.se om du har fler frågor.

YourSpace AB

Organisationsnummer
556811-4523

Postadress
Gamla Strängnäsvägen 337 C
155 91 Nykvarn

Om oss

Vi på YourSpace ser oss själva som ett ungt och expansivt företag där våra främsta tillgångar är att lyssna och agera på behoven från våra kunder.

Vi grundade YourSpace 2010 efter att ha hört vänner och bekanta beklaga sig över hur svårt det var att hitta prisvärda och säkra förråd och garage. Dessutom var det tydligt att det rådde en stor brist på ställen där man som kund var välkommen att ha tillgång och”mecka” utanför ”normala” öppettider.

Med detta som utgångspunkt skapade vi ett koncept med i stort sett obemannade anläggningar. Detta för att kunna erbjuda dig som kund en så låg hyra som möjligt. Genom att satsa på ett modernt och avancerat grindsystem, elektrifierat och larmat elstängsel samt videoövervakning kunde vi hålla en hög säkerhet vilket kändes viktigt.

Nästa byggsten i vårt koncept var att se till att alla utrymmen är uppvärmda och ventilerade. På så sätt kan vi garantera att inte dina grejer tar möglar, rostar eller på sätt tar skada. Dessutom blir det bekvämt att vara där om du håller på med en hobby eller företagande.

Den viktigaste delen för konceptet är flexibiliteten att kunna erbjuda dig den lösning som passar just ditt behov. Behöver du ett litet utrymme eller stort? Vill du ha ett mekgarage eller enbart förvaring? Vi har väldigt få regler och vill dessutom gärna att du ska trivas när du är på plats. Därför har vi även satsat på fikarum vid varje anläggning som vi har.

Ovanstående har resulterat i tre ledord i vår verksamhet som vi hoppas kommer dig som kund till nytta:

Tillgängligt – Öppet 24 timmar om dygnet året runt
Tryggt – Modernt skydd mot väder, vind och stöld
Bekvämt – Fikarum och toalett nära till hands

Som ett litet bevis på att vi har lyssnat och uppfattat våra kunder rätt så har över 50% av hyresgästerna av större utrymmen på vår äldsta anläggning hyrt av oss längre än 2½ år.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss och vi kommer att fortsätta att lyssna på din feedback.

Följ oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vi på YourSpace AB kan det här med förvaring av både stora och små saker.

Efter att ha prövat vårt koncept i Nykvarn under ett par år hade vi både kunskapen och modet att våga testa en ny anläggning. Av olika anledningar föll valet på Eskilstuna. Vi hade hittat en riktigt bra bit mark till ett vettigt pris och det kändes som en möjlighet till en större marknad.

Sagt och gjort och i oktober 2013 invigde vi den första byggnaden. Det har sedan dess blivit ytterligare två byggprojekt och i dagsläget finns inte en kvadratmeter yta att bebygga.
Nu har vi över 70 st större lokaler på markplan och runt 50 st mindre på plan två. Dessutom en hel massa utomhusparkeringar. Givetvis samma bekvämligheter som på våra övriga anläggningar med fikarum och WC öppet dygnet runt – året runt.

Använd formuläret på www.yourspace.se/kontakt/ så ordnar vi en visning!
... Läs merLäs mindre

4 dagar sedan

Vi på YourSpace AB kan det här med förvaring av både stora och små saker.  Efter att ha prövat vårt koncept i Nykvarn under ett par år hade vi både kunskapen och modet att våga testa en ny anläggning. Av olika anledningar föll valet på Eskilstuna. Vi hade hittat en riktigt bra bit mark till ett vettigt pris och det kändes som en möjlighet till en större marknad.  Sagt och gjort och i oktober 2013 invigde vi den första byggnaden. Det har sedan dess blivit ytterligare två byggprojekt och i dagsläget finns inte en kvadratmeter yta att bebygga.
Nu har vi över 70 st större lokaler på markplan och runt 50 st mindre på plan två. Dessutom en hel massa utomhusparkeringar. Givetvis samma bekvämligheter som på våra övriga anläggningar med fikarum och WC öppet dygnet runt – året runt.  Använd formuläret på https://www.yourspace.se/kontakt/ så ordnar vi en visning!

Hur gör du för att skaffa ExtraKvadrat i ditt hem? Ok, det är nog inte alla som sitter på ett gäng flyttkartonger med gamla diabilder eller VHS band.
Men om du nu gör det så kan du vinna mängder med plats - och framförallt göra bilderna mer lättillgängliga för andra - genom att konvertera dem digitalt. #extrakvadrat
... Läs merLäs mindre

2 veckor sedan

Hur gör du för att skaffa ExtraKvadrat i ditt hem? Ok, det är nog inte alla som sitter på ett gäng flyttkartonger med gamla diabilder eller VHS band. 
Men om du nu gör det så kan du vinna mängder med plats - och framförallt göra bilderna mer lättillgängliga för andra - genom att konvertera dem digitalt. #ExtraKvadrat