Kontakt

Är du intresserad av att bli kund hos oss så kan du läsa mer under ”Här finns vi” och välja den ort som ligger närmst dig. Där hittar du också adresser till våra anläggningar.

Du är givetvis välkommen att ringa oss på 010 – 207 00 50 eller maila på kontakt@yourspace.se om du har fler frågor.

YourSpace AB

Organisationsnummer
556811-4523

Postadress
Gamla Strängnäsvägen 337 C
155 91 Nykvarn

Följ oss på Facebook

2 dagar sedan

YourSpace AB

Våra standardstorlekar för större utrymmen är 20, 25 och 30 kvm. Men om en hyresgäst önskar sig större så är vårt byggnadssystem flexibelt och tillåter oss att ta bort mellanväggar och på så sätt skapa större ytor. Vi har exempel på kunder som har nära 100 kvadratmeter yta.

Behöver du utrymme för hobby eller företagande? Oavsett vilken storlek du söker så hör av dig till oss för att diskutera möjligheter på www.yourspace.se/kontakt/
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

1 vecka sedan

YourSpace AB

Idag tänkte vi kort presentera oss som grundade YourSpace AB; Mattias och Axis. Vi lärde känna varandra på högskolan i Halmstad i mitten på 90-talet. Mattias har en praktisk och teoretisk bakgrund inom produktion och underhållsteknik. Axis karriär har varit inriktad på produktdesign, strategi och varumärkesuppbyggnad.

Trots olika yrkesinriktningar under årens lopp, så har vi har alltid haft ett gemensamt intresse för nya idéer, entreprenörskap och utveckling. Våra olika kunskapsprofiler och personligheter gör att vi kompletterar varandra på ett bra sätt. Även om YourSpace AB är ett helt annat företag idag än när vi startade 2010, så är det fortfarande förmågan att komplettera varandra som är vår styrka och framgång. För att inte tala om vår glädje att utveckla och driva företag tillsammans.
Det ska vara kul på jobbet! 👍
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

YourSpace AB

Hur gör du för att skaffa ExtraKvadrat i ditt hem? Villaägaren Axel har en lösning som tyvärr inte är särskilt bra. Han förvarar julsaker, vinterkläder, gamla böcker och en del annat på vinden.
Visst det är nära till hands men risken för mögel, fukt och skadedjursangrepp är stor. Dessutom kan det medföra att en eventuell brand kan få ett accelererat förlopp om du har en stor mängd saker på vinden. #ExtraKvadrat
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

3 veckor sedan

YourSpace AB

Hur mycket får man egentligen plats med i våra förråd?
Ja, den frågan har vi försökt besvara förr. Johan har varit vänlig nog att visa upp sitt förråd som exempel. Som du ser rymmer det en hel del. Förrådet i detta fall är 10 kvm stort. Grejerna som står i korridoren på bild två ska också in... Det mesta går med lite vilja. #YourSpace
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook