Kontakt

Är du intresserad av att bli kund hos oss så kan du läsa mer under ”Här finns vi” och välja den ort som ligger närmst dig. Där hittar du också adresser till våra anläggningar.

Du är givetvis välkommen att ringa oss på 010 – 207 00 50 eller maila på kontakt@yourspace.se om du har fler frågor.

YourSpace AB

Organisationsnummer
556811-4523

Postadress
Gamla Strängnäsvägen 337 C
155 91 Nykvarn

Följ oss på Facebook

5 dagar sedan

YourSpace AB

Tips inför midsommar: gör inte majstången längre än 6,3m så går den att förvara våra lokaler tills nästa år igen 👍Det är smart med återvinning 😂

En riktigt glad midsommar till er alla önskar vi på YourSpace! ☀️
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

1 vecka sedan

YourSpace AB

Hur funkar det med försäkring av våra utrymmen?
Det finns företag i förrådsbranschen som kräver att hyresgästen antingen tecknar en försäkring via dem eller att man skickar in uppgifter vilken försäkring man har för sina grejer. Varför kräver inte vi på YourSpace AB detta av våra kunder?

För det första så finns ingen lag på att man måste ha sin egendom försäkrad. Det enda som är lagstadgat är att varje fordon i trafik ska ha en trafikförsäkring. Vi ser det som varje kunds ansvar och rätt att bestämma om man vill lägga pengar på försäkring eller inte.

Vår rekommendation är förstås att varje hyresgäst har en egen försäkring om olyckan är framme. Det som ska tilläggas här är att de flesta redan är försäkrade genom sin hemförsäkring. De täcker oftast saker från hemmet även om de förvaras på annan ort. Hoppas detta gjorde det lite tydligare i försäkringsdjungeln 👍
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

YourSpace AB

Det är svårt att tro men i denna anspråkslösa lada i Tystberga, i närheten av Nyköping, startade YourSpace AB. Ja, inte företaget i sig men idén som sedan blev YourSpace AB. Det var här vi upptäckte att trots att garaget i ladan både låg långt från det mesta och var i högsta grad anspråkslöst så fanns ett jätteintresse för att hyra det.
Och enligt kända ekonomer och entreprenörer så är det allt som behövs - efterfrågan. Lägg sedan till lite mod och galenskap så står vi sedan starten 2010 med nästan 250 garage till uthyrning. Tack alla gamla och nya kunder för all support!
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

YourSpace AB

Hur gör du för att skaffa Extrakvadrat i ditt hem? Här är ett exempel från tvåbarnsmamman Hanna som ständigt känner att mängden saker är större än tillgängligt utrymme.
En lösning är förvaringslådor under sängen. Syns inte särskilt mycket men sväljer en hel del. Tyvärr lite krångligare när det är dags att städa men det får man ta. #ExtraKvadrat
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook