Kontakt

Är du intresserad av att bli kund hos oss så kan du läsa mer under ”Här finns vi” och välja den ort som ligger närmst dig. Där hittar du också adresser till våra anläggningar.

Du är givetvis välkommen att ringa oss på 010 – 207 00 50 eller maila på kontakt@yourspace.se om du har fler frågor.

YourSpace AB

Organisationsnummer
556811-4523

Postadress
Gamla Strängnäsvägen 337 C
155 91 Nykvarn

Om oss

Vi på YourSpace ser oss själva som ett ungt och expansivt företag där våra främsta tillgångar är att lyssna och agera på behoven från våra kunder.

Vi grundade YourSpace 2010 efter att ha hört vänner och bekanta beklaga sig över hur svårt det var att hitta prisvärda och säkra förråd och garage. Dessutom var det tydligt att det rådde en stor brist på ställen där man som kund var välkommen att ha tillgång och”mecka” utanför ”normala” öppettider.

Med detta som utgångspunkt skapade vi ett koncept med i stort sett obemannade anläggningar. Detta för att kunna erbjuda dig som kund en så låg hyra som möjligt. Genom att satsa på ett modernt och avancerat grindsystem, elektrifierat och larmat elstängsel samt videoövervakning kunde vi hålla en hög säkerhet vilket kändes viktigt.

Nästa byggsten i vårt koncept var att se till att alla utrymmen är uppvärmda och ventilerade. På så sätt kan vi garantera att inte dina grejer tar möglar, rostar eller på sätt tar skada. Dessutom blir det bekvämt att vara där om du håller på med en hobby eller företagande.

Den viktigaste delen för konceptet är flexibiliteten att kunna erbjuda dig den lösning som passar just ditt behov. Behöver du ett litet utrymme eller stort? Vill du ha ett mekgarage eller enbart förvaring? Vi har väldigt få regler och vill dessutom gärna att du ska trivas när du är på plats. Därför har vi även satsat på fikarum vid varje anläggning som vi har.

Ovanstående har resulterat i tre ledord i vår verksamhet som vi hoppas kommer dig som kund till nytta:

Tillgängligt – Öppet 24 timmar om dygnet året runt
Tryggt – Modernt skydd mot väder, vind och stöld
Bekvämt – Fikarum och toalett nära till hands

Som ett litet bevis på att vi har lyssnat och uppfattat våra kunder rätt så har över 50% av hyresgästerna av större utrymmen på vår äldsta anläggning hyrt av oss längre än 2½ år.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss och vi kommer att fortsätta att lyssna på din feedback.

Följ oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Gör som Anita! Hyr ett förråd utifrån dina behov hos oss på YourSpace.

👍 Alltid tillgängligt och säkert
👍 Storlek efter behov
👍 Riktiga väggar, dörrar och lås
👍 Inga onödiga försäkringar

Vi finns i Eskilstuna, Knivsta, Nykvarn, Mjölby och Västerås. 👋
... Läs merLäs mindre

4 veckor sedan

Säg hej till vår fina kollega Valdis. 👋
Han har jobbat hos oss sedan YourSpace startade 2010. Om du är kund hos oss så har du säkert träffat honom fixande med något på någon av våra 5 anläggningar.

Vi håller just nu på att sätta upp nya skyltar så det blir lättare för allmänhet och er som är kunder att hitta och få rätt information.
... Läs merLäs mindre

1 månad sedan

Säg hej till vår fina kollega Valdis. 👋
Han har jobbat hos oss sedan YourSpace startade  2010. Om du är kund hos oss så har du säkert träffat honom fixande med något på någon av våra 5 anläggningar. 

Vi håller just nu på att sätta upp nya skyltar så det blir lättare för allmänhet och er som är kunder att hitta och få rätt information.