Kontakt

Är du intresserad av att bli kund hos oss så kan du läsa mer under ”Här finns vi” och välja den ort som ligger närmst dig. Där hittar du också adresser till våra anläggningar.

Du är givetvis välkommen att ringa oss på 010 – 207 00 50 eller maila på kontakt@yourspace.se om du har fler frågor.

YourSpace AB

Organisationsnummer
556811-4523

Postadress
Gamla Strängnäsvägen 337 C
155 91 Nykvarn

Om oss

Vi på YourSpace ser oss själva som ett ungt och expansivt företag där våra främsta tillgångar är att lyssna och agera på behoven från våra kunder.

Vi grundade YourSpace 2010 efter att ha hört vänner och bekanta beklaga sig över hur svårt det var att hitta prisvärda och säkra förråd och garage. Dessutom var det tydligt att det rådde en stor brist på ställen där man som kund var välkommen att ha tillgång och”mecka” utanför ”normala” öppettider.

Med detta som utgångspunkt skapade vi ett koncept med i stort sett obemannade anläggningar. Detta för att kunna erbjuda dig som kund en så låg hyra som möjligt. Genom att satsa på ett modernt och avancerat grindsystem, elektrifierat och larmat elstängsel samt videoövervakning kunde vi hålla en hög säkerhet vilket kändes viktigt.

Nästa byggsten i vårt koncept var att se till att alla utrymmen är uppvärmda och ventilerade. På så sätt kan vi garantera att inte dina grejer tar möglar, rostar eller på sätt tar skada. Dessutom blir det bekvämt att vara där om du håller på med en hobby eller företagande.

Den viktigaste delen för konceptet är flexibiliteten att kunna erbjuda dig den lösning som passar just ditt behov. Behöver du ett litet utrymme eller stort? Vill du ha ett mekgarage eller enbart förvaring? Vi har väldigt få regler och vill dessutom gärna att du ska trivas när du är på plats. Därför har vi även satsat på fikarum vid varje anläggning som vi har.

Ovanstående har resulterat i tre ledord i vår verksamhet som vi hoppas kommer dig som kund till nytta:

Tillgängligt – Öppet 24 timmar om dygnet året runt
Tryggt – Modernt skydd mot väder, vind och stöld
Bekvämt – Fikarum och toalett nära till hands

Som ett litet bevis på att vi har lyssnat och uppfattat våra kunder rätt så har över 50% av hyresgästerna av större utrymmen på vår äldsta anläggning hyrt av oss längre än 2½ år.

Vi hoppas att du ska trivas hos oss och vi kommer att fortsätta att lyssna på din feedback.

Följ oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Alla företag har någon gång startat smått. Vissa riktigt kända bolag har startats i just garage. Varför är det så? 🤨
För det nystartade bolaget kan det vara svårt att hitta en lokal där man inte binder upp sig på långa avtal, som går att forma efter verksamheten och inte minst har en överkomlig hyra.

Det är något vi på YourSpace AB vill erbjuda. På våra drygt 10 år har vi sett många småföretag komma och gå. Vissa har vuxit sig så stora att de behövt större lokaler än vad vi kan erbjuda. Andra har valt, eller tvingats, att lägga ner. Oavsett så är det en väldigt lärorik resa och spännande att få följa.

Heja alla er småföretag och start-ups! Ni kanske är världens nästa Google? 💪
... Läs merLäs mindre

7 dagar sedan

Alla företag har någon gång startat smått. Vissa riktigt kända bolag har startats i just garage. Varför är det så? 🤨 
För det nystartade bolaget kan det vara svårt att hitta en lokal där man inte binder upp sig på långa avtal, som går att forma efter verksamheten och inte minst har en överkomlig hyra.  Det är något vi på YourSpace AB vill erbjuda. På våra drygt 10 år har vi sett många småföretag komma och gå. Vissa har vuxit sig så stora att de behövt större lokaler än vad vi kan erbjuda. Andra har valt, eller tvingats, att lägga ner. Oavsett så är det en väldigt lärorik resa och spännande att få följa.  Heja alla er småföretag och start-ups! Ni kanske är världens nästa Google? 💪

Comment on Facebook

Björn Borg...

Det börjar bli allt vanligare att hitta ett förrådshotell eller så kallad self-storage anläggning i våra svenska städer. 🏢🏬
I Sverige är det ett hyfsat nytt fenomen men historien för denna typ av verksamhet går faktiskt långt tillbaka i tiden.

Det var i England under 1850-talet som brittiska medborgare behövde plats för att förvara sina grejer när de åkte ut i den vida världen. Först vände man sig till bankerna för hjälp men det blev snart ohållbart och specialiserade verksamheter för förvaring av möbler och hela hushåll växte fram. Resten är historia som man brukar säga. 📖
... Läs merLäs mindre

3 veckor sedan

Det börjar bli allt vanligare att hitta ett förrådshotell eller så kallad self-storage anläggning i våra svenska städer. 🏢🏬 
I Sverige är det ett hyfsat nytt fenomen men historien för denna typ av verksamhet går faktiskt långt tillbaka i tiden.  Det var i England under 1850-talet som brittiska medborgare behövde plats för att förvara sina grejer när de åkte ut i den vida världen. Först vände man sig till bankerna för hjälp men det blev snart ohållbart och specialiserade verksamheter för förvaring av möbler och hela hushåll växte fram. Resten är historia som man brukar säga. 📖