Hyra Garage Mjölby

Är du på jakt efter ett garage i Mjölby? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på YourSpace har du nämligen möjlighet att hyra uppvärmda och ventilerade garage som möjliggör smidig förvaring av dina fordon och ägodelar. Lokalerna funkar också perfekt för dig som är småföretagare eller säljare i behov av lokallager.

Fördelaktigt läge

Vår anläggning ligger intill 32:an, vid Smålandsvägen och infarten mot centrum. Endast 2 km från E4 avfarten och ca 30 min från centrala Linköping. Att ligga 15 km från Mantorp Park ser vi som en stor fördel för våra motorintresserade kunder. Hit tar du dig snabbt och smidigt! Länk till KARTA

Garage i varierande storlekar 

Vi erbjuder garageutrymmen i tre olika storlekar – 20, 25 och 30 kvadratmeter. Därtill ett dubbelgarage på 50 kvadratmeter. De är alla uppvärmda och ventilerade samt utrustade med en egen takskjutsport och tillhörande lås. På så sätt får du en trygg, säker och smidig förvaring! 

Hög säkerhet

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att kunna förvara sina ägodelar på ett tryggt och säkert sätt. Vår anläggning är därför skyddad av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns också övervakningskameror som bidrar till maximal säkerhet.

Tillgång dygnet runt

Du är välkommen till din lokal under dygnets 24 timmar.

Stor flexibilitet

En annan stor fördel med att hyra garage hos oss är att vi tillåter det mesta. Vare sig du vill måla om väggarna, montera hyllor eller sätta in arbetsbänkar och cirkelsågar. Givetvis får du även skruva i dina fordon, sätta in maskiner eller använda utrymmet till annat. Vi vill att lokalerna ska användas!

Tillgång till fikarum 

För oss är det viktigt att du ska kunna nyttja garaget precis som du vill samt ha möjlighet att spendera längre stunder på området. Du har därför tillgång till ditt utrymme dygnet runt, parallellt som du har tillgång till ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett.

Parkering för bilar, husbilar, husvagnar och släp

Om du inte är i behov av ett garage kan vi även erbjuda dig utomhusparkeringar som lämpar sig utmärkt för bilar, husbilar, husvagnar och släp.

Prislista

Garage: 

Storlek Pris
20 kvadratmeter 2760kr/månad
25 kvadratmeter 3210kr/månad
30 kvadratmeter 3660kr/månad
50 kvadratmeter 6100kr/månad

Utomhusparkering:

Storlek Pris
För normalt fordon som bil eller släpvagn 500kr/månad
För större fordon som husbil eller husvagn 550kr/månad

Du som hyr en större lokal har en rabatt på 100kr på våra utomhusparkeringar

För företag tillkommer moms på samtliga objekt förutom utomhusparkering där det redan är inräknat.