Hyra förråd Västerås

Vill du hyra ett förråd i Västerås? Då har vi en passande lösning för just dig!

Hos oss på YourSpace har du möjlighet att hyra uppvärmda och ventilerade förråd i olika storlekar. Allt ifrån mindre utrymmen på ett par kvadratmeter till rymliga garage med plats för såväl bilar som motorcyklar.

Vår moderna Västeråsanläggning invigdes under våren 2019 och ligger centralt och lättillgängligt, bara 7 km från centrum och 2 minuter från E18.

JUST NU SOMMARRABATT!

Nu har vi sommarkampanj på våra fina förråd i Västerås! Hyr ett förråd på 3-14 kvm så bjuder vi på första månadshyran (värde 570-1670kr). Detta gäller bokningar gjorda tom 1 september 2022. Gör din intresseanmälan genom att skicka in en INTRESSEANMÄLAN eller ring oss på 010-207 00 50.

 

 

Fördelar med våra förrådslösningar

Det finns många goda anledningar att hyra förråd hos oss på YourSpace. Nedanför har vi samlat några av de främsta sakerna som våra kunder uppskattar med våra lösningar:

Hög säkerhet

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att kunna förvara sina ägodelar på ett tryggt och säkert sätt. Vår anläggning är därför skyddad av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns också övervakningskameror som bidrar till maximal säkerhet.

Tillgång dygnet runt

Du är välkommen till ditt förråd under dygnets alla timmar.

Utrymmen i varierande storlekar

Hos oss hittar du både små och stora förrådsutrymmen, från 3–50 kvadratmeter. Något som möjliggör enkel och smidig förvaring av alla typer av föremål!

Vid behov går det att kombinera flera enheter för att få ett utrymme som passar just dina behov.  Tack vare att alla utrymmen är isolerade, uppvärmda och ventilerade behöver du inte heller vara rädd att dina föremål ska ta skada av väder och vind.

Stor flexibilitet

I våra utrymmen får du göra nästan vad du vill. Våra kunder målar om väggar, inreder med vägghängda hyllplan och arbetsbänkar, sätter in cirkelsågar och andra verktyg. Vi välkomnar dig även att meka med fordon, snickra eller nyttja förrådet som replokal.

Tillgång till fikarum 

På vår anläggning hittar du ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett. Något som gör det bekvämt och trevligt att spendera längre tid på området.

Gör en intresseanmälan redan idag eller kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar.

Prislista för våra förrådslösningar

Litet utrymme (förråd):

Storlek Pris
3 kvadratmeter 570kr/månad
6 kvadratmeter 950kr/månad
8 kvadratmeter 1100kr/månad
10 kvadratmeter 1250kr/månad
12 kvadratmeter 1460kr/månad
14 kvadratmeter 1670kr/månad

Stort utrymme (garage):

Storlek Pris
20 kvadratmeter 2600kr/månad
25 kvadratmeter 3030kr/månad
30 kvadratmeter 3460kr/månad
50 kvadratmeter 5750kr/månad

För företag tillkommer moms på samtliga.

Utomhusparkering:

Storlek Pris
För normalt fordon som bil eller släpvagn 500kr/månad
För större fordon som husbil eller husvagn 550kr/månad

Du som hyr en större lokal har en rabatt på 100kr på våra utomhusparkeringar.

 

 

Adress: Långängskrogen 10, 721 32 Västerås

Vägbeskrivning från E18:an > avfart 128 ”Hacksta” > ta vänster i första rondellen > fortsätt rakt fram på Västerleden ca 1,5km > i rondellen sväng höger på Köpingsvägen > kör ca 50 m > infart på vänster sida > fortsätt till vägens slut

Buss 515. Närmsta hållplats Långängskrogen