Hyra förråd Knivsta

Letar du efter ett förråd där du kan förvara flyttkartonger, kläder, verktyg, fordon eller annat som inte får plats i hemmet? Då kan vi varmt rekommendera dig att hyra ett förråd på vår anläggning i Knivsta!

Hos oss på YourSpace har du möjlighet att hyra både små och stora förrådsutrymmen som passar alla typer av behov. Oavsett om du endast vill förvara mindre föremål tillfälligt eller också letar efter en trygg plats där du kan förvara och meka i din sommarbil, har vi en passande lösning för just dig.

Anläggningen invigdes i november 2015 och ligger i AR industriområde, endast 1,5 km från E4:an och under 20 km från Uppsala C samt cirka 30 minuter från centrala Stockholm. Du ser oss när du kör på Brunnbyvägen till eller från expansiva Alsikeområdet.

 

 

Fördelar med våra förrådslösningar

Det finns många goda anledningar att hyra förråd hos oss på YourSpace. Nedanför har vi samlat några av de främsta sakerna som våra kunder uppskattar med våra lösningar:

Hög säkerhet

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att kunna förvara sina ägodelar på ett tryggt och säkert sätt. Vår anläggning är därför skyddad av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns också övervakningskameror som bidrar till maximal säkerhet.

Tillgång dygnet runt

Du är välkommen till ditt förråd under dygnets alla timmar.

Utrymmen i varierande storlekar

Hos oss hittar du både små och stora förrådsutrymmen, från 3–50 kvadratmeter. Något som möjliggör enkel och smidig förvaring av alla typer av föremål!

Vid behov går det att kombinera flera enheter för att få ett utrymme som passar just dina behov.  Tack vare att alla utrymmen är isolerade, uppvärmda och ventilerade behöver du inte heller vara rädd att dina föremål ska ta skada av väder och vind.

Stor flexibilitet

I våra utrymmen får du göra nästan vad du vill. Våra kunder målar om väggar, inreder med vägghängda hyllplan och arbetsbänkar, sätter in cirkelsågar och andra verktyg. Vi välkomnar dig även att meka med fordon, snickra eller nyttja förrådet som replokal.

Tillgång till fikarum 

På vår anläggning hittar du ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett. Något som gör det bekvämt och trevligt att spendera längre tid på området.

Prislista – förråd i Knivsta

Litet utrymme (förråd):

Storlek Pris
3 kvadratmeter 680kr/månad
6 kvadratmeter 1100kr/månad
8 kvadratmeter 1240kr/månad
10 kvadratmeter 1400kr/månad
12 kvadratmeter 1650kr/månad
14 kvadratmeter 1870kr/månad

Garage: 

Storlek Pris
20 kvadratmeter 2790kr/månad
25 kvadratmeter 3250kr/månad
30 kvadratmeter 3710kr/månad

Utomhusparkering:

Storlek Pris
För normalt fordon som bil eller släpvagn 550kr/månad
För större fordon som husbil eller husvagn 600kr/månad

Du som hyr en större lokal har en rabatt på 100kr på våra utomhusparkeringar

El-anslutning till utomhusparkering tillkommer 100kr/månad + kostnad för förbrukad el (marknadspris +10% tillämpas).
För företag tillkommer moms på samtliga objekt förutom utomhusparkering där det redan är inräknat.

Gör en intresseanmälan redan idag eller kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar.

 

 

Adress: Mejselgatan 78, 741 71 Knivsta

Vägbeskrivning från E4:an > avfart 184 > fortsätt rakt fram tills andra avfarten till höger > i denna rondell ta höger in på Brunnbyvägen > kör ca 900m > mitt emot idrottsplatsen sväng höger in på Mejselgatan > första byggnaden på vänster sida

Regionbuss 102. Närmsta hållplats Alsike Åsgatan