Hyra förråd Knivsta

Letar du efter ett förråd där du kan förvara flyttkartonger, kläder, verktyg, fordon eller annat som inte får plats i hemmet? Då kan vi varmt rekommendera dig att hyra ett förråd på vår anläggning i Knivsta!

Hos oss på YourSpace har du möjlighet att hyra både små och stora förrådsutrymmen som passar alla typer av behov. Oavsett om du endast vill förvara mindre föremål tillfälligt eller också letar efter en trygg plats där du kan förvara och meka i din sommarbil, har vi en passande lösning för just dig.

Anläggningen invigdes i november 2015 och ligger i AR industriområde, endast 1,5 km från E4:an och under 20 km från Uppsala C samt cirka 30 minuter från centrala Stockholm. Du ser oss när du kör på Brunnbyvägen till eller från expansiva Alsikeområdet.

Trygg förvaring av dina ägodelar 

Vi erbjuder trygg och säker förvaring av dina ägodelar. Vår anläggning är skyddad av ett elektrifierat och larmat stängsel samt övervakningskameror. Alla förråd är dessutom uppvärmda och ventilerade, vilket gör det möjligt att förvara saker som är känsliga mot fukt och väta.

Som tidigare nämnts kan vi erbjuda en förvaringslösning för alla typer av behov, vare sig du är i behov av mycket eller lite plats. Våra utrymmen sträcker sig från 3 kvadratmeter ända upp till 30 kvadratmeter.

De större utrymmena på vår anläggning är försedda med en takskjutport och brukar därför benämnas som garage. Många av våra kunder använder också dessa utrymmen för just detta ändamål – att förvara sommarbilar, motorcyklar eller andra fordon.

En annan stor fördel med att förvara dina ägodelar hos oss, är att du tillgång till förrådet dygnet runt. Vi har heller inga regler som förbjuder dig från att meka med dina fordon, använda förrådet som verkstad och dylikt.

Den gedigna säkerheten och stora flexibiliteten är några av de främsta sakerna som våra kunder uppskattar med vår anläggning i Knivsta!

Prislista – förråd i Knivsta

Litet utrymme (förråd):

StorlekPris
3 kvadratmeter640kr/månad
6 kvadratmeter1040kr/månad
8 kvadratmeter1180kr/månad
10 kvadratmeter1330kr/månad
12 kvadratmeter1560kr/månad
14 kvadratmeter1770kr/månad

Stort utrymme (garage):

StorlekPris
20 kvadratmeter2650kr/månad
25 kvadratmeter3090kr/månad
30 kvadratmeter3520kr/månad

Utomhusparkering:

StorlekPris
För normalt fordon som bil eller släpvagn500kr/månad
För större fordon som husbil eller husvagn550kr/månad

Du som hyr en större lokal har en rabatt på 100kr på våra utomhusparkeringar

El-anslutning till utomhusparkering tillkommer 100kr/månad + kostnad för förbrukad el (marknadspris +10% tillämpas).
För företag tillkommer moms på samtliga objekt förutom utomhusparkering där det redan är inräknat.

 

 

Adress: Mejselgatan 78, 741 71 Knivsta

Vägbeskrivning från E4:an > avfart 184 > fortsätt rakt fram tills andra avfarten till höger > i denna rondell ta höger in på Brunnbyvägen > kör ca 900m > mitt emot idrottsplatsen sväng höger in på Mejselgatan > första byggnaden på vänster sida

Regionbuss 102. Närmsta hållplats Alsike Åsgatan