Garage Västerås

På vår anläggning i Västerås har du möjlighet att hyra garage i varierande storlekar. Vi erbjuder trygga och flexibla lösningar som passar just dina behov, vare sig du letar efter en plats för bilen eller prylarna som inte får plats i hemmet.

Västeråsanläggningen invigdes under våren 2019 och har ett centralt och lättillgängligt läge, bara 7 km från centrum och 2 minuter från E18.

Trygg och säker förvaring 

Vi erbjuder dig trygg och säker förvaring av dina tillhörigheter. För att dina grejer ska vara skyddade mot stöld är området skyddat av ett elektrifierat och larmat stängsel. Runt byggnaden finns även övervakningskameror.

Alla garageutrymmen är utrustade med en egen takskjutsport och tillhörande lås. De är dessutom uppvärmda och ventilerade vilket innebär att dina ägodelar är skyddade mot såväl stöld som väder och vind.

Hos oss får du en trygg och säker förvaring!

Rymliga garage i olika storlekar 

På vår Västeråsanläggning har du möjlighet att hyra garage i flera olika storlekar, från 20 kvadratmeter ända upp till 50 kvadratmeter. På så sätt kan du garanterat hitta ett passande utrymme för just dina förvaringsbehov.

För oss är det viktigt att du ska kunna nyttja ditt garage precis så som du önskar. Vi har därför inga stränga regler, utan tillåter nästan vad som helst. Våra kunder målar om, inreder med hyllor på väggarna, sätter in cirkelsågar och andra verktyg. De skruvar i sina fordon, repar med sitt band eller nyttjar sina utrymmen på annat sätt!

På området finns också ett fikarum som innehåller alla de bekvämligheter du kan tänkas behöva för att få en trivsam vistelse samt kunna spendera längre tid på anläggningen.

En annan stor fördel är att du har tillgång till ditt utrymme dygnet runt. Perfekt för dig som vill kunna skruva i bilen eller snickra på kvällar och helger.

Prislista

Garage:

Storlek Pris
20 kvadratmeter 2740kr/månad
25 kvadratmeter 3200kr/månad
30 kvadratmeter 3650kr/månad
50 kvadratmeter 6070kr/månad

För företag tillkommer moms på samtliga.

Utomhusparkering:

Storlek Pris
För normalt fordon som bil eller släpvagn 550kr/månad
För större fordon som husbil eller husvagn 600kr/månad

Du som hyr en större lokal har en rabatt på 100kr på våra utomhusparkeringar.

 

 

Adress: Långängskrogen 10, 721 32 Västerås

Vägbeskrivning från E18:an > avfart 128 ”Hacksta” > ta vänster i första rondellen > fortsätt rakt fram på Västerleden ca 1,5km > i rondellen sväng höger på Köpingsvägen > kör ca 50 m > infart på vänster sida > fortsätt till vägens slut

Buss 515. Närmsta hållplats Långängskrogen