Garage Knivsta

Är du på jakt efter ett garage i Knivsta? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på YourSpace har du nämligen möjlighet att hyra uppvärmda och ventilerade garage som möjliggör smidig förvaring av dina fordon och ägodelar.

Fördelaktigt läge

Vår anläggning ligger i AR industriområde, endast 1,5 km från E4:an och under 20 km från Uppsala C samt cirka 30 minuter från centrala Stockholm. Du ser oss när du kör på Brunnbyvägen till eller från expansiva Alsikeområdet.

Hit tar du dig snabbt och smidigt!

Garage i varierande storlekar 

Vi erbjuder garageutrymmen i tre olika storlekar – 20, 25 och 30 kvadratmeter. De är alla uppvärmda och ventilerade samt utrustade med en egen takskjutsport och tillhörande lås. På så sätt får du en trygg, säker och smidig förvaring! 

En annan stor fördel med att hyra garage hos oss är att vi tillåter det mesta. Vare sig du vill måla om väggarna, montera hyllor eller sätta in arbetsbänkar och cirkelsågar. Givetvis får du även skruva i dina fordon eller använda utrymmet till annat.

För oss är det viktigt att du ska kunna nyttja garaget precis som du vill samt ha möjlighet att spendera längre stunder på området. Du har därför tillgång till ditt utrymme dygnet runt, parallellt som du har tillgång till ett fikarum med kaffekokare, mikro, kylskåp och toalett.

Parkering för bilar, husbilar, husvagnar och släp

Om du inte är i behov av ett garage kan vi även erbjuda dig utomhusparkeringar som lämpar sig utmärkt för bilar, husbilar, husvagnar och släp.

Prislista

Garage: 

Storlek Pris
20 kvadratmeter 2790kr/månad
25 kvadratmeter 3250kr/månad
30 kvadratmeter 3710kr/månad

Utomhusparkering:

Storlek Pris
För normalt fordon som bil eller släpvagn 550kr/månad
För större fordon som husbil eller husvagn 600kr/månad

Du som hyr en större lokal har en rabatt på 100kr på våra utomhusparkeringar

El-anslutning till utomhusparkering tillkommer 100kr/månad + kostnad för förbrukad el (marknadspris +10% tillämpas).

För företag tillkommer moms på samtliga objekt förutom utomhusparkering där det redan är inräknat.

 

 

Adress: Mejselgatan 78, 741 71 Knivsta

Vägbeskrivning från E4:an > avfart 184 > fortsätt rakt fram tills andra avfarten till höger > i denna rondell ta höger in på Brunnbyvägen > kör ca 900m > mitt emot idrottsplatsen sväng höger in på Mejselgatan > första byggnaden på vänster sida

Regionbuss 102. Närmsta hållplats Alsike Åsgatan