Hej företagare - vi finns här för dig och dina grejer!

 

Gör en Intresseanmälan

Lokaler utifrån dina behov

Vi på YourSpace kan hjälpa dig med uppvärmda, flexibla och säkra lokaler i olika storlekar. Allt eftersom ditt företag växer eller krymper kan du byta din lokal till ett som är lämpligare utan någon flyttavgift. Och skulle du behöva lämna oss så har vi endast tre månaders uppsägningstid.

Du kan på så vis utveckla ditt företag i den takt du själv vill och förhindra att ditt hem blir en förvaringsplats för utrustning, verktyg eller lagervaror.

Våra anläggningar finns i Nykvarn, Eskilstuna, Västerås, Knivsta och Mjölby.

Välj lokalen som passar dig

Från några flyttkartonger till en hel verkstad med verktyg och fordon – oavsett vad ditt företag behöver har vi ett förvaringsutrymme av rätt storlek.

Mindre lokaler för förvaring och lager: 3-14 kvm

Större lokaler med takskjutport på markplan: 20-50 kvm

Utomhusparkering för fordon och släp: upp till 8 meter

 

Till intresseanmälan

Extra utrymme av högsta kvalité - inred som du vill

Våra lokaler har riktiga innerväggar, dörrar eller portar och innertak med egen ventilation och uppvärmning. Helt enkelt det bästa skyddet mot fukt, småkryp och insyn.  

Många företag använder utrymmet för både lager, verkstad och replokal.  

Väggarna är gipsklädda och det är helt okej att måla om, inreda med hyllor och förvaring för dina grejer. En av de få saker som du inte får göra är att utföra “heta arbeten”, som svetsning och kapning.

Stöldsäkert och kameraövervakat

Det är bara du som kommer åt ditt utrymme med personlig nyckel. Entrégrinden styrs av ett smart system som bara kan aktiveras av dig som är kund hos oss.  

Våra anläggningar övervakas med kameror och skyddas av ett elektrifierat och larmat stängsel runt fastigheten.

 

Tillgång när det passar dig

För oss är det viktigt att du kan nyttja ditt förråd när du har tid och möjlighet. Därför har du tillgång till ditt utrymme dygnet runt, sju dagar i veckan.  Du har dessutom tillgång till ett gemensamt fikarum med kaffebryggare, mikro och toalett om så skulle behövas.

 

Inga onödiga avgifter

Hos oss tecknar du inga extra försäkringar, då de flesta företags- och fordonsförsäkringar täcker de grejer du har i din lokal. Vi tar heller inga avgifter för bokning eller lås. Det enda som tillkommer är egen elförbrukning.

 

Du slipper dessutom otydlig hyres prissättning och oväntade hyreshöjningar flera gånger per år.  

Frågor och svar:


Tillkommer moms på hyran?
Svar: Ja, moms tillkommer för momspliktiga företag.
 

Kan jag ta emot leveranser?
Svar: Ja. Våra anläggningar är obemannade men många av våra företagskunder släpper in verifierade budbilar på distans som sedan lämnar godset utanför lokalen eller ger access så godset kan levereras i lokalen.


Faktura intervaller?
Svar: Du kan själv välja om du vill ha månads-, halv- eller helårsfaktura. Vi jobbar med förskottsbetalning men tar inte ut några depositionsavgifter.


Kan jag hyra som både privat och företagskund?
Svar: Om du har registrerat dig som privatperson så kan du även hyra en lokal som företagskund.
 

Uppsägningstid?
Svar: Vi har tre månaders uppsägningstid.
 

Tillgång till el?
Svar: Ja, våra stora lokaler har tillgång till 3-fas, 13 A och 1-fas, 10 A. Du betalar endast för den el du själv förbrukar.


Uppvärmning av våra lokaler?
Svar: Alla våra lokaler är uppvärmda till minst 10 grader och ingår i hyran.
 

Låna släpvagn?
Svar: Förutom att erbjuda förråd, garage och utomhusparkering erbjuder vi lånesläp upp till 24 timmar via samarbetet med företaget Freetrailer i Knivsta och Mjölby. Släpen är täckta och ska liksom våra lokaler skydda dina grejer på bästa sätt.  

Intresserad och vill veta mer?

Skicka in en intresseanmälan till oss, så återkommer vi med förslag på utrymme utifrån dina behov och önskemål.

Contact