Kontakt

Är du intresserad av att bli kund hos oss så kan du läsa mer under ”Här finns vi” och välja den ort som ligger närmst dig. Där hittar du också adresser till våra anläggningar.

Du är givetvis välkommen att ringa oss på 010 – 207 00 50 eller maila på kontakt@yourspace.se om du har fler frågor.

YourSpace AB

Organisationsnummer
556811-4523

Postadress
Gamla Strängnäsvägen 337 C
155 91 Nykvarn

Följ oss på Facebook

3 dagar sedan

YourSpace AB

Vi på YourSpace AB kan det här med förvaring av både stora och små saker.

Efter att ha prövat vårt koncept i Nykvarn under ett par år hade vi både kunskapen och modet att våga testa en ny anläggning. Av olika anledningar föll valet på Eskilstuna. Vi hade hittat en riktigt bra bit mark till ett vettigt pris och det kändes som en möjlighet till en större marknad.

Sagt och gjort och i oktober 2013 invigde vi den första byggnaden. Det har sedan dess blivit ytterligare två byggprojekt och i dagsläget finns inte en kvadratmeter yta att bebygga.
Nu har vi över 70 st större lokaler på markplan och runt 50 st mindre på plan två. Dessutom en hel massa utomhusparkeringar. Givetvis samma bekvämligheter som på våra övriga anläggningar med fikarum och WC öppet dygnet runt – året runt.

Använd formuläret på www.yourspace.se/kontakt/ så ordnar vi en visning!
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

1 vecka sedan

YourSpace AB

När olyckan varit framme kan vi på YourSpace AB göra ditt liv lite enklare. Har du fått översvämning i din källare? Har din partner sagt att garaget måste tömmas innan helgen? Oavsett vad som hänt så har vi på YourSpace AB en kort- eller långsiktig lösning för ditt behov. Dessutom kan vi lova att dina grejer står säkrare här än de flesta privata boendeformer. ... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

2 veckor sedan

YourSpace AB

Hur gör du för att skaffa ExtraKvadrat på jobbet? Att vara hantverkare är inte alltid så enkelt. Man måste vara förberedd på allt och därför också ha med sig alla verktyg.

Ett sätt att skapa mer utrymme och bättre ordning är att sätta in skåp i firmabilen. Det behöver inte alltid vara dyra specialbyggen utan varför inte spänna in ett äldre verktygsskåp med spännband som elektrikern Edvin gjort här. #ExtraKvadrat
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook

3 veckor sedan

YourSpace AB

Naturen kastar in allt den har i form av snö, regn och minusgrader för att försena projektet. Men trots detta kom taket på idag och nu kan vi fokusera på insidan. 👍

Nu börjar vi ringa runt till er som gjort intresseanmälan för att börja med visningar under nästa vecka! 👍

Om du också vill komma och kika - hör av dig till kontakt@yourspace.se
... Läs merLäs mindre

Visa på Facebook